VIKTIG: Trykk her for info om BioPocket Screen & Hand Spray og Covid-19 utbruddet 2020

Provisjons-kalkulator

Når man får betalt i flere nivåer får man et element av eksponensiell vekst.
Kalkulatoren er laget for å vise effekten av dette.

1. Gjennomsnittlig ordre-verdi: Dette er hva du tror vil være det mest sannsynlige at folk vil kjøpe basert på din referanse. Mest sannsynlig vil dette variere. Så 4pk til 359 vil for de fleste være et gjennomsnitt.

2. Egne referanser: Dette er antallet affiliates du tror du vil klare å referere, denne kalkulatoren tar ikke høyde for rene kunder som ikke velger å bli affiliates.

3. Nivå 2 affiliates: Her setter du verdien du tror vil være et snitt av hva alle du har referert som affiliates klarer å referere som affiliates. Det er vanlig at dette tallet er lavere enn det antallet du førte opp under punkt 2. Men mange med erfaring med å bygge organisasjoner som dette kan til og med få et høyere tall her.

4. Nivå 3 affiliates: Her setter du du tror vil være ett snitt av hva alle på nivå 2 klarer å referere. Som under punkt 3 er det vanlig at dette tallet er lavere enn på nivå 2.

5. Dette er totalen av provisjon som vil bli generert, dersom scenarioet du har angitt blir gjennomført. Denne kalkulatoren gir ingen tall rundt hva dine referanser vil tjene.


MERK! Dette verktøyet er laget kun for å gi et estimat.

1. Gjennomsnittlig ordreverdi:
2. Egne affiliates:
kr i Provisjon
3. Nivå 2 gjennomsnitt affiliates pr.:
kr i Provisjon ( Affiliates)
4. Nivå 3 gjennomsnitt affiliates pr.:
kr i Provisjon ( Affiliates)
5. Totalt:
kr i Total Provisjon ( Affiliates)