VIKTIG: Trykk her for info om BioPocket Screen & Hand Spray og Covid-19 utbruddet 2020

Covid-19 Utbrudd 2020

Vi mottar kontinuerlig forespørsler vedrørende utbruddet av Covid-19 (Coronavirus). Vi kan på dette tidspunktet bekrefte at bruk av Biopocket Screen & Hand spray er et formidabelt forsvar for å motvirke spredningen av virus. Uavhengige laboratorie-tester har funnet at vår aktive ingrediens viser effektivitet mot både innpakkede og de vanskeligere ikke innpakkede virus, som norovirus. Corona er et innpakket virus.

De offisielle fra vår leverandør Hygiene of Sweden er at vår anti-bakterielle løsning inneholder en høyere andel enn det som er vist effektivt mot samme virustype som Covid-19 i laboratorietester på 60 sekunders tester.

Vi er sikre på at vår anti-bakterielle løsning, som er vannbasert, med sine bio-polymerer og positivt ladede løsning, vil bli værende på overflater og gi beskyttelse i mer enn 60 sekunder. Våre egne laboratorietester viser effektivitet flere timer* etter den er påført. Dette betyr at Biopocket Screen & Hand spray er et fenomenalt alternativ for å rense, beskytte og lage ubeboelige flater for virus og bakterier generelt. Førstelinje i beskyttelse er alltid å beskytte dine egne hender.
*Eksakt tid er avhengig av mengden fysisk kontakt med området.

For videre beskyttelse mot Covid-19, følg retningslinjene fra World Health Organization (WHO).

 

Video Thumbnail
0:38
About Wistia